A/F SMØREKOPPEN FYLLER 90 ÅR!

Fra 8. til 17. mars 2019 ønsker vi å invitere alle nåværende og tidligere Smøregutter til et storslått jubileum i Trondheim - så hold av datoene! Spesielt vil vi nevne Mimrevy fredag 15. mars med den storslått banketten Phaestum Jubilaris den påfølgende dagen.

Her kan du holde deg oppdatert på arrangementene som avholdes i forbindelse med jubileet. Vi gleder oss!

Om du er en utgått Smøregutt som ønsker å delta, ta kontakt med oss på jubcom@smorekoppen.no

Troll 7 - Smørekoppen Engineerings nyeste prosjekt avdukes!

Onsdag 25. april 2018, klokken 18.00 avduker Smørekoppen Engineering prosjektet de har jobbet med de siste to årene!  Prosjekt Troll 7 vises frem for første gang foran Hovedbygningen på Gløshaugen. Det blir en unik mulighet til å høre om, se og ta på en helt unik kabrioletversjon av Trollbilen, og å prate med de ivrige prosjektdeltakerne. Etter avdukingen blir det mingling, snacks og drikke, samt fremvisning av bilde og filmmateriale fra prosjektet på FRAM. 

Link til Facebookarrangement

30709244_925648927604945_4372064952555405312_o.jpg

Mer info om oss finner du her: Smørekoppen Engineering - Prosjekt Troll 7.

Følg oss på Facebook og Instagram for hyppige oppdateringer!

EMIL- og Smørekoppenrevyen 2018: Mye vil ha mer

12. til 14. februar gikk årets EMIL- og Smørekoppenrevy av stabelen: Mye vil ha mer. Etter store mengder latter, stående applaus og glimrende tilbakemeldinger kan vi konkludere med at publikum definitivt ønsker seg mer da årets revy rundet av. 

GenVors 2018

GenVors.png

 

Da er det nok en gang tid for A/F Smørekoppens GeneralVorsamling! 

Generalforsamlingen er en av de viktigste begivenheter som Smørekoppen inviterer til hvert år. Her vedtas budsjett fra Casserer, forrige Styrets regnskap godkjennes, og endinger i Statuttene godtas. Nye Comitéer blir også godkjent eller avslått her! Som Smøregutt er dette din sjanse til å påvirke driften av injeforeningen din!

I tillegg til alt alvorlig blir det innslag fra EMIL- og Smørekoppenrevyen! Sang med Swinghjulet! Kjønnsforvirret Cancan-dans fra Styret! Samt pizza og bar!

GenVors er jo så klart også et Vorspiel så etter at alt er gjort drar vi sammen ut og vender Trondheim by på hodet i ekte Smørekoppenstil!